Тематика фентезі дала потужний поштовх до розвитку хобі так чи інакше пов'язаних із фехтуванням та обладунками. І, звичайно, ми не можемо обійти увагою цей напрямок. Загалом, якщо ви захочете зібрати максимально реалістичний фентезі обладунок - ми до ваших послуг! Тим більше що багато наших обладунків виконані з приємним дизайном і ви можете за допомогою них створити необхідний образ.

Частина наших елементів обладунку цілком підійде і HEMA. Але в майбутньому ми плануємо розробити спеціально для цієї дисципліни рукавиці, лікті, коліна тощо. Цей напрямок фехтування заснований на середньовічних фехтбуках (навчальних книгах) і тут використовуються спеціальні гнучкі і легкі мечі.

У бойовій стилізації ми в першу чергу забезпечуємо захист та зручність. При розробці таких обладунків ми комбінуємо існуючі елементи та частини середньовічних обладунків що існують окремо, але в близьких регіонах та тимчасових рамках.

В історичній реконструкції ми намагаємось максимально повторити геометрію прикладу-артефакту. Складність полягає в тому, що часто приклад і артефакт знаходяться у віддаленому від нас режимі. Тому така робота потребує чималої майстерності.

Размеры. Стопа.

Скачайте Word файл. Размеры для стопы.